Nya elnagh.se kan sakna information och innehålla felaktigheter. Vi jobbar för fullt för att åtgärda detta!
text
Mer än 60 år med Elnagh

Vår historia

Elnagh är en klassiker på husbilsmarknaden och är i dag en del av framgångsrika Trigano-gruppen, en av branschens största aktörer i världen. Men historien börjar redan i mitten av förra seklet då Elnagh startades med tillbehör till motorcyklar som främsta produkt. Företaget sysslade också med att göra detaljer till bilar och motorer och därifrån var steget inte långt till husbilar. Idag har Elnagh ett komplett husbilsprogram. All tillverkning och utveckling sker fortfarande i norra Italien där företaget en gång startade, men Elnagh har blivit långt mer än en italiensk angelägenhet. Numera ses husbilarna rulla över hela Europa, mycket beroende på att man får riktigt mycket för pengarna. Bilarna är välutrustade och komfortabla samtidigt som de är lättkörda. Men det är inte bara den ekonomiska aspekten som gjort Elnagh till en vinnare. Som många andra italienare gillar man stil, elegans och lyx. Innanför väggarna har du ett modernt och fräscht inrett hem – fyllt med massa smarta funktioner som gör livet längs vägarna till en härlig upplevelse.

text
Vår resa framåt

I dag och i framtiden

Elnagh är starkt varumärke som står för framåtanda och innovation. Tack vare våra kunniga ingenjörer, skickliga hantverkare och moderna designers är Elnagh ett företag som alltid ligger ett steg före. Det gör att vi kan erbjuda ett komplett modellprogram som passar alla målgrupper. Hos oss hittar du helintegrerade, halvintegrerade och alkover. Vi har husbilar för små och stora sällskap (upp till 7 bäddar), alla varianter av sänglösningar och en stor bredd av förvaringsmöjligheter. Men vi nöjer oss inte med att ha en lösning som passar dagens husbilsåkare. Vi jobbar ständigt med innovationer för att kunna erbjuda både eleganta, hållbara och funktionella lösningar även i framtiden.

text
Vi tar ansvar

Miljö och hållbarhet

Att tänka långsiktigt och hållbart är självklarheter för oss på Elnagh. Vad gör ni för miljön? På vilket sätt kan man säga att bilarna är tillverkade hållbart? Ett exempel är på när hur du ska göra när din bil rullat färdigt längs vägarna. Då är det dags att lämna in den för återvinning. Här kan du läsa om hur du gör och vad som händer med din husbil där det är dags att säga farväl till husbilen.