Nya elnagh.se kan sakna information och innehålla felaktigheter. Vi jobbar för fullt för att åtgärda detta!
text
Tre serier

Våra modeller

I Elnaghs breda modellprogram hittar du tre serier: Magnum, T-Loft och Baron. Gemensamt för alla våra husbilar är att de är byggda enligt den vårt koncept Body Protection system. Det innebär bland annat att konstruktionen utgörs av kompositmaterial och är helt vattentäta. Bilarna är stabila och lätta att både köra och serva. Det är enkelt, bekvämt och lätt att trivas i en Elnagh.

text
Magnum

Bättre än någonsin

Förra året gjorde Magnum comeback i Elnaghs sortiment. Det är ett namn som funnits med tidigare i Elnaghs historia och som kom tillbaka – med helt ny design och utformning. I 2020-års utgåva av modellerna har serien utvecklats ytterligare och är verkligen en bil för dig som vill ha yttersta klass. Alla Magnumbilar är helintegrerade och är utan tvekan något alldeles extra med sin moderna inredning och funktionella förvaringsmöjligheter. Magnum finns i fyra utföranden.

Se våra Magnum-modeller
text
T-Loft

En fantastisk livskamrat

T-Loft påminner väldigt mycket om Magnum och har samma design som sitt syskon Magnum. Det innebär alltså ljusa, behagliga toner, hög komfort och fantastiska köregenskaper. Skillnaden är att T-Loft serien utgörs av halvintegrerade bilar. Men du kan lugnt räkna med samma prestanda och komfort i en T-Loft.

Se våra T-Loft-modeller
text
Baron

Mellanklassbil till instegspris

Baron är den serie som är bredast och rymmer flest modeller. Här finns både alkover och halvintegrerade bilar och den blir ofta en familjefavorit eftersom den är lätt och smidig och har plats för många. Utan tvekan är det Baron som sticker ut mest i Elnaghs nya modellprogram. Inför 2020 har hela serien genomgått en ordentlig facelift och kvalitetshöjning. Husbilen har numera riktiga karmfönster, en ny säkrare dörr och bättre lucklås. Dessutom har bilen fått ny design interiört med andra färger på både tyger och inredning.

Se våra Baron-modeller