Nya elnagh.se kan sakna information och innehålla felaktigheter. Vi jobbar för fullt för att åtgärda detta!
text
Tre serier

Våra modeller

I Elnaghs breda modellprogram hittar du tre serier: Magnum, T-Loft och Baron. Gemensamt för alla våra husbilar är att de är byggda enligt den vårt koncept Body Protection system. Det innebär bland annat att konstruktionen utgörs av kompositmaterial och är helt vattentäta. Bilarna är stabila och lätta att både köra och serva. Det är enkelt, bekvämt och lätt att trivas i en Elnagh.

text
Comeback

Magnum är tillbaka

Den stora nyheten i 2019 års modellprogram är Magnums stora comeback. Magnum är ett namn som fanns tidigare i Elnaghs historia och som nu är tillbaka – med helt ny design och utformning. Alla Magnumbilar är helintegrerade och är utan tvekan något alldeles extra med sin moderna inredning och funktionella förvaringsmöjligheter. Magnum finns i fyra utföranden.

Se våra Magnum-modeller
text
Påminner om Magnum

T-Loft med fantastiska köregenskaper

T-Loft påminner väldigt mycket om Magnum och har fått samma design som sitt syskon i 2019 års modellsläpp. Det innebär alltså ljusa, behagliga toner, hög komfort och fantastiska köregenskaper. Skillnaden är att T-Loft serien utgörs av halvintegrerade bilar. Baron är den serie som är bredast och rymmer flest modeller. Här finns både alkover och halvintegrerade bilar och blir ofta en familjefavorit eftersom den är lätt och smidig och med plats för många. Vår modell Baron 22 har sju säng- och sittplatser!

Se våra T-Loft-modeller
text
Alkov eller halvintegrerad

Sex olika modeller av Baron

Baron är den serie som är bredast och rymmer flest modeller. Här finns både alkover och halvintegrerade bilar och blir ofta en familjefavorit eftersom den är lätt och smidig och med plats för många. Vår modell Baron 22 har sju säng- och sittplatser!

Se våra Baron-modeller